Код: HHOBG-CTRLR Категория:
 

HHO контролер за водороден генератор

HHO контролер за водороден генератор. Предназначен за работа във водородни генератори работещи на напрежение 12 до 28,4 волта , 30А.

380.00лв.

Prototype

Прототип

 

Описание

HHO контролер за водороден генератор

HHO контролер за водороден генератор регулира динамично ампеража в системата от 4 А на празен ход до 30 А на високи обороти, като по този начин се променя количеството произвеждан Газ на Браун. Така се гарантира максимална ефективност на работата на HHO генератора, увеличаване мощността на двигателя и максимална икономия на гориво.Предлага се с БЕЗПЛАТЕН ЦИФРОВ ИНДИКАЦИОНЕН МОДУЛ, който се монтира на таблото на водача и позволява постоянен контрол върху работата на генератора.

Контролера има две нива на широчинно-импулсна модулация. Освен това променя  честотата на товарния ток от 1 до 3 килохерца. По този начин се гарантира перфектно дозиране на Газа на Браун пропорционално на количеството подавано гориво, за да може да се осигури максимално въздействие на HHO газа върху работата на двигателя.

В Мултипроцесорния контролер има вградена защита от претоварване на алтернатора на автомобила, която следи напрежението в инсталацията на автомобила. При натоварване на системата тя изключва Водородната клетка до момента в който е на лице достатъчно напрежение за работата на всички системи в автомобила. Така се гарантира че Генератора на газ на Браун работи само с излишния ток произвеждан от алтернатора и не се ползва ток от акумулатора. (Тези тежки режими са характерни при работа на ниски обороти и празен ход на ДВГ.)

Само нашия Мултипроцесорен контролер осигурява добър старт на двигателя като не натоварва акумулатора. Той включва клетката чак след стартиране на ДВГ и достигане до над 800 оборота и ако е започнало зареждане на акумулатора с напрежение над 13,2 волта.

HHO генератора отговаря на БДС – изследван е в лаборатория и е проведена процедура по оценяване на съответствието съгласно Директива 2006/95/ЕС и е маркиран с европейски инициал за съответствие СЕ .

PWM / Process Controller PC12 за ННО – генератор

1. Работно напрежение 13/28 V

2. Работна честота – 1-3 kHz

3. Изходен ток – <30А

4. Работна температура – -15 до 80 градуса по Целзий

5. Метод за настройка – Модулация на широчината на импулса

6. Материал на обвивката – полистирол

7. Размери (mm) – L = 95,4, H = 43,2, W = 84

 

ПЪЛЕН АВТОМАТИЧЕН Plug-n-Play PWM HHO КОНТРОЛЕР ЗА HHO ГЕНЕРАТОРИ С МОДУЛ ЗА ИНДИКАЦИЯ – динамична настройка, автоматична работа.

За първи път в света, напълно автоматичен Plug-n-Play HHO PWM контролер за водороден генератор.

Свържете контролера HHO към захранване + 12V и GND и към водородната клетка, подайте управление плюс 12V след контакт и той автоматично регулира тока в клетката HHO.

– Нов софтуер за напълно автоматична работа на водородния генератор HHO без необходимост от допълнителна инсталация на сензора или сензорни сигнали от сензорите на автомобила.

– Автоматично отчитане на импулсите, генерирани от алтернатора за определяне на режима на работа на двигателя и неговата скорост.

– Автоматичен старт, след като водачът се свърже с автомобила.

– Автоматично наблюдение на оборотите на двигателя. Контролерът HHO следи импулсите, генерирани от алтернатора на автомобила и разбира скоростта на двигателя.

– Когато двигателят работи на празен ход, контролерът HHO подава 3 A към водородната клетка.

– Когато скоростта на автомобила се увеличи над 1200, контролерът HHO автоматично увеличава тока към клетката, което увеличава производствения газ – газът на Браун до необходимия обем на двигателя.

– След отстраняване на дроселната клапа на двигателя и работещ празен ход, двигателят автоматично намалява подавания ток към водородната клетка, за да намали натоварването на алтернатора и да постигне максимална икономия на гориво.

– Регулирайте максималния работен ток през 3A чрез прескачане на джъмпер. Стойности 15А, 18А, 21А, 24А, 27А и 30А.

– Автоматичен тест за напрежение в електрическата система на автомобила. При пускане на зареждащото напрежение от алтернатора към акумулатора и достигане на нивото над 13,2 V контакторът се включва.

– Когато електрическата система на автомобила е натоварена поради много натоварвания или повреда на алтернатора и напрежението падне под 12,8 V, контролерът HHO деактивира генератора на кафяв газ.

– Когато двигателят е изключен и генераторът на мощност е изключен, дори ако запалването не е изключено, контролерът HHO автоматично изключва генератора на кафяв газ.

– Захранващо напрежение 12V / 24V.

– Ток на празен ход 3А.

– Максимален работен ток 30А.

– Фиксиран максимален работен ток, независимо от нагряването и промените в водородната проводимост.

– Индикационен модул, показващ текущия ток, инсталиран на водача на превозното средство. Модулът също така показва ниво на електролит в клетката с два индикатора за зелена и червена светлина.

– Светлинна индикация, показваща, че контролерът не може да достигне зададения си работен ток поради проблеми в работата на водородната клетка (разреден или замърсен електролит) или проблем в електрическите връзки.

– Бутон за автоматично изключване на автоматично регулиране на тока към клетката и работа на фиксирана максимална стойност на работния ток.

– Няма инсталиране на реле за включване или изключване на водородния генератор.

– В случай на повреда в силовите компоненти на контролера HHO, прекъсвачът се включва автоматично и изгаря предпазител