Доставка на Генератор на Газ на Браун

Доставката на закупените от вас Водородни генератори или други устройства и компоненти се извършва с куриер с наложен платеж в цялата страна.

При получаване заплащате сумата за закупената стока в едно с цената на куриерската услуга . Цените за доставка са 15 – 20 лева в зависимост от населеното място и в коя зона попада.

Имате право да върнете стоката в срокове съгласно ЗЗП.

Доставката се извършва с куриерска служба до адрес посочен от клиента по време на подаването на поръчката или до пощенския клон на посочения от клиента адрес.

Наличност на продуктите

Ако след получената поръчка HHO Bulgaria установи, че поръчаната стока не е в наличност или по някакви причини не може да бъде доставена, HHO Bulgaria може да предложи стока с равностойно качество и цена или да не приеме поръчката на клиента.

Офертата за заместваща доставка или известието за неприемането на поръчката на клиента следва да бъдат направени възможно най-скоро след получаване на поръчката от клиента. В случай на вече извършено плащане за стока, която клиентът е поръчал, но не е в наличност или чиято доставка не може да бъде осъществена, HHO Bulgaria следва да възстанови плащането на клиента в срок от 30 дни от получаване на поръчката.

Обадете ни се на телефон 0878 21 78 10 и поръчайте Водороден генератор на Газ на Браун.