АПАРАТ ЗА ИНХАЛАЦИИ И ВОДОРОДНА ВОДА

Апарат за производство на наситена с водород вода

ЖИВА ВОДА

Апарат за дишане на водородо кислороден газ при Корона вирус covid 19

 

Цена на апарат за производство на ЖИВА ВОДА – алкална вода наситена с водород – 960 лева

Апаратa произвежда вода наситена с водород с отрицателен ORP – 250 mV .

Под наем – Кислородоен концентратор – Апарат за дишане на кислородо водороден газ при Корона вирус covid 19
Апарата се продава или се отдава под наем. Цена на наем 150 лв на седмица, 350 лв на месец или продажба 960 лв. Депозит при наемане 400 лв.
За разлика от обикновенните кислородни концентратори нашия апарат има и терапевтично действие. Изключително подходящ е за домашна терапия на средно и леко протичащи заболявания. Абсолютно успешно помага при провеждане на възтановяваща терапия след усложнения със здравословното състояние на хора породени от корана вирус. Кислорода в големи количества е вреден за човека – водорода е абсолютно нетоксичен.
При заболели с Корона вирус се получават усложнения. Много често се наблюдава развитие на бронхопневмония. Световната здравна организация в препоръките си за лечение на корона вирус от 3 март на страница 8 указва където е възможно пациентите да се обдишват с водородо кислороден газ.
Богатата на водород вода и водородна терапия с инхалация може да бъде безопасно, надеждна, ефективна терапия за MODS, предизвикано от грип и други вирусни инфекциозни заболявания, като например Корона вирус COVID.
Като се има предвид теорията, че молекулярния водород може както да регулира значително експресията на гените, свързани с възпалението, така и селективно да намали хидроксилния радикал и пероксинитрита, имаме причини да считаме, че цитокиновата буря и оксидативният стрес могат да бъдат потиснати при тежки вирусни заразявания. Нашата теория е уникална, тъй като не само предлага нов вид нетоксична антивирусна терапия, но също така прави терапията на базата на водород, способна да помага при болести в цялото тяло.
Предлагаме апарат за инхалация с водород и насишане на вода с водород.

СЪДЪРЖАНИЕ НА ВОДОРОД ВЪВ ВОДАТА

С помощта на нашия апарат лесно може да снабдите организма си с водород, като дишате директно газа или като наситите вода с водород и след това я изпиете. При нормално атмосферно налягане и стайна температура могат да бъдат разтворени във вода до 1,6 mg водород на литър.
Молекулярният водород сравнително бързо напуска  водата и в рамките на няколко часа достига ниво, при което вече не се открива. Сравнете го с бутилка газирана вода. Когато отворите такава бутилка, газът започва да изтича веднага и след няколко часа едва ли имате останал газ във водата. Затова се насладите на обогатената с H 2  вода незабавно.

По-долу сме създали графики за вас, от които да получите информация за необходимото времето за насищане на вода с водород.

  1. НАСИЩАНЕ ВОДА С ВОДОРОД H 2

Времето, за достигане максималната концентрация на H 2 във водата зависи от резервоара и количеството вода, която трябва да се обогати.

Всеки тип съд  има своя собствена граница на насищане на вода с водород (по-малка от или равна 1,6mg / L) – опростено може да се каже, че колкото по-малкото е отношението на повърхността на водата към обема на водата, толкова е по-висока максималната концентрация на водород H2 , Уверете се, че когато обогатявате вода с  водород H 2 ,  съда е пълен, колкото е възможно повече, така че да можете да достигнете до по-високи стойности.

С повишаването на температурата максималната стойност на наситеността на водорода H 2 в питейна вода също спада, като не може да се разтвори водород във вряща вода (молекулно съдържание на водород 0,0ppm).

Данните и кривите в следващите таблици се отнасят до съответната граница на насищане на водород Н 2 на максимално напълнени съдове.
1.1 НАСИЩАНЕ  НА ВОДА С ВОДОРОД НА ПЪЛНА БУТИЛКА ОТ 1 ЛИТЪР *

С помощта на апарата за насищане на вода с водород, можете да наситите вода в бутилка от 1 л до индивидуалната граница на насищане за около 30 минути . За 15 минути, водата е вече около 83% Н 2 наситена.

насищане на вода с водород

насищане на вода с водород

насищане на вода с водород

насищане на вода с водород

1.2 H 2 НАСИЩАНЕ НА ВОДА С ВОДОРОД В 2,5 L СТЪКЛЕНА КАНА *

В 2,5 L стъклена кана, напълнен с вода, достига около 75% от индивидуалната граница на насищане на вода с водород след 15 минути. След около 30 минути водата достига индивидуалната граница на насищане.

десатурация на вода в открит съд

насищане на вода в открит съд

насищане на вода с водород в кана

насищане на вода с водород в кана

* Условия на изпитване: температура на водата 21 ° C, pH 7, минерална вода, обща минерализация приблизително 300 mg / L, водородът се определя по метода на третиране  с H 2 Blue Hydrogen Test Reagent.

  1. ДЕСАТУРАЦИЯ

Десатурацията е по-бавна от насищането. В отворена 2.5 L стъклена кана, концентрацията намалява в рамките на няколко часа. Концентрацията на  водород H 2 в бутилка за пиене, от друга страна, се задържа значително по-дълго. Това се дължи на тесния отвор, който намалява изпускането на водород H 2 . Затворена бутилка за пиене също удължава времето до десатурация.

Колкото по-малка е водната повърхност, толкова по-бавно избягва молекулярният водород. Затворения отвор увеличава издръжливостта.

Следващата графика ви показва различните криви на насищане на вода с водород H 2 в различни контейнери.

2.1 ДЕСАТУРАЦИЯ ВОДОРОДА ОТ ВОДАТА В ЗАТВОРЕНА 1-ЛИТРОВА БУТИЛКА *

 

десатурация на вода в бутилка

десатурация на вода в бутилка

затваряне на водородна вода в бутилка

затваряне на водородна вода в бутилка

Инструкции за пълнене на бутилка за пиене:

Напълнете стъклена бутилка с вода.
След това Обогатете водата с водород Н 2 , и затворете капачката. Препоръчително е бутилката да е от цветно стъкло и да се съхранява леганала в хладилник. Бутилиранa по този начин, водата все още ще съдържа около 62% от първоначалната стойност на H2 след 7 дни.

2.2 H 2 ДЕСАТУРАЦИЯ В 2,5L СТЪКЛЕНА ГРАФА *

Молекулярният водород изтича сравнително бързо в 2,5 L стъклена графа. Водата  6 часа след завършване на обогатяването с водород съдържа около 63% от първоначалната стойност.

2.3 H 2 ДЕСАТУРАЦИЯ ВЪВ ВОДНА ЧАША *

Вземете например бутилка вода или 2.5 L гарафа за насищане на вода с водород Н 2 и след това сипете водородна вода в чаша. молекулният водород избягва още по време на преливането.
След 30 минути, водородната вода съдържа около 60% от първоначалното съдържание на H 2 .
Затова се наслаждавайте своевременно на водородна вода.

* Условия на изпитване: температура на водата 21 ° C, pH 7, минерална вода, обща минерализация приблизително 300 mg / L, водородът се определя по метода на тритиране  с H 2 Blue Hydrogen Test Reagent.