Браунов газ

Брауновият газ е смес от водород и кислород, получен чрез електролиза на вода. Наречен е така в чест на Юл Браун, роден в България в гр. Варна под името Илия Вълков.

Браунов газ за технически приложения и здраве

HHO Bulgaria е производител на апарати за Браунов газ, които намират приложение в различни сектори на икономиката и живота. За повече от 10 години сме проектирали и произвели над 50 вида водородни генератори и електронни устройства.

Браунов газ за здраве

Водородо-кислородната смес която произвеждат нашите генератори се налага като нова алтернативна подпомагаща водородна терапия при лечението на много заболявания, като Рак и особено рак на бял дроб, Астма, ХОББ, Диабет, артрит и дори Паркинсон. Водорода в Брауновия газ се явява най-силния антиоксидант познат във вселената.

Освен терапевтично действие Браунов газ намира приложение за подобряване качеството на живота на всички хора. Засилва метаболизма, забавя стареенето, повишава имунитета . Водорода който е основна съставка на Брауновия газ има широко приложение в спорта и живота на фитнес маниаците. Спомага за постигане на по-добри резултати при тренировките и за бързото възстановяване след тях.

Браунов газ или по точно основната му съставка водород се препоръчва да се приема директно чрез вдишване и под формата на водородна вода.

Продукти за Здраве Топ Продукт

Антисмог Водороден Генератор Б1 (Генератор на Браунов газ » HHO Bulgaria)

Браунов газ за намаляване експлоатационните разходи по автомобила

Когато се добави Браунов газ към гориво въздушната смес на автомобила се подобрява КПД на двигателя, повишава се мощността му, намалят се вредните емисии, редуцира се разхода на гориво и най-важното намалят се разходите за ремонти и замяна на възли, като DPF, EGR и др.

Произвежданите от нас Генератори на Браунов газ повече от 10 години се експлоатират по цял свят на дизелови бензинови и такива задвижвани с газ автомобили.

HHO Генератори Топ Продукт

Апарати произвеждащи Браунов газ за Водородно почистване на нагари в двигателя на автомобила.

HHO Bulgaria е лидер в Европа в производството на Апарати за Водородно почистване на нагари в ДВГ.

Ние не предлагаме само техническо изделие, а напълно завършено бизнес решение , което носи допълнителни стабилни доходи на автосервизите. Освен че апаратите ни за Браунов газ работят изключително надеждно, притежават и уникална функция за контрол и диагностика през интернет чрез WiFi достъп. Чрез нея се осигурява пълен контрол на работното време и качеството на работа на служителите с апарата.

Водородно Почистване Топ Продукт

Заваръчен апарат с водород

Браунов газ за газопламъчна работа – запояване, заварване и рязане на метали с водород

Брауновия газ има уникалната способност избирателно да нагрява различните материали. Пламъка му успява да разтопи дори волфрам, който има температура на топене 3422 градуса.

Използването на Браунов газ за газопламъчна работа ви освобождава от необходимостта да съхранявате взривоопасни бутилки с горими газове. Необходима е само вода и електричество и вие получавате пламък с уникални качества.

Апаратите за газопламъчна работа с Браунов газ имат широко приложение в много отрасли на индустрията – изработка и ремонт на метални изделия, спойки на медни тръби в отоплителни и хладилни инсталации, при производството на електрически двигатели и трансформатори, в бижутерийното производство, изработка на дентални изделия и дори във фармацевтиката за затваряне на стъклени ампули.

Заваряване и Запояване Заваръчен Апарат

HHO BULGARIA
най-продавани апарати свързани с информацията на тази страница

Връзка с нас

Използваме бисквитки (cookies). В случай че продължите да разглеждате и ползвате този сайт, Вие се съгласявате с нашата Политика за поверителност