Водородна клетка

Водородната клетка или както е по-правилно Електролизер е устройство в което се разлага водата с помощта на електролиза на водород и кислород.

Водородна клетка / Електролизер / Клетка за Браунов газ

Най-разпостранени са два вида Водородни клетки.

Алкална водородна клетка ползваща електролит калиева или натриева основа и произвеждаща водородо-кислороден газ или както е по-популяреан Браунов газ / Газ на Браун.

Водородна клетка с протонно-обменна мембрана. Тези водородни клетки работят с чиста дeстилирана вода. Разделянето на газовете на водород и кислород става с помощта на протонно-обменна мембрана.

HHO България - производител на Водородно Оборудване

Ние сме производител на широка гама водородно оборудване произвеждащо Браунов газ.

Водородните клетки най-общо се разделят по няколко признака, като най-характерен е този по работно напрежение. Ние произвеждаме водородни клетки работещи на „12 волта” , които са предназначени за използване в леки и лекотоварни автомобили и микробуси. Най-интерсната от дванадесет волтовата ни гама е водородната клетка на “Антисмог Генератор Б1”.

HHO Генератори Генератор Б1

Водородна клетка

Каталог "Водородни Клетки"

Към 12 волтовата гама спада и водородна клетка HC12/24V Pro . Произвеждаме тази водородна клетка от 2011 година. Предназначена е основно за работа в микробуси и лекотоварни автомобили.

За по-големите превозни средства произвеждаме водородна клетка работеща в диапазона 24-29 волта. Тези водородни клетки са поместени в метален корпус и могат да работят в непрекъснат режим.

Към Каталога HC12/24V Pro

Водородно почистване на нагари в двигателя

Водородните клетки работещи в диапазона 24 -29 волта намират много широко приложение в произвежданите от нас Апарати за водородно почистване на нагари “СС 10” и “СС 15”.

Апарат CC15 Апарат CC10

Заваръчен апарат с водород

Запояване, заварване и рязане на метали

Брауновия газ има уникално приложение в производствени процеси изискващи газопламъчна работа. На база големите ни водородни клетки, проектирани за непрекъсната професионална работа сме разработили цяла гама апарати за Заваряване, запояване и рязане на метали с оксиводород.

Заваряване и Запояване Заваръчен Апарат

HHO BULGARIA
най-продавани апарати свързани с информацията на тази страница

Връзка с нас

Използваме бисквитки (cookies). В случай че продължите да разглеждате и ползвате този сайт, Вие се съгласявате с нашата Политика за поверителност