Заваряване с HHO

Апарати за заваряване, запояване и рязане на метали, стъкло и керамика работещи с Газ на Браун

Апарат за газопламъчно заваряване с HHO Газ на Браун модел GF 8, GF10

Апарата за газопламъчна работа с водород е проектиран да работи ако се наложи 24 часа в денонощието.  Произведеният от него водородо кислороден газ е с много добро качество – охладен и усушен. Това позволява дълга работа без прекъсвания за почистване на горелката и арестора.

В апарата за газоплвамъчна работа с водород – заваряване и спойки има вграден модул за управление и безопасност . Модула следи работното налягане на газа и ако оператора неправилно е регулирал производството на газ или горелката се нуждае от почистване сигнализира със светлинен сигнал под формата на нарастваща стълбица и звуков сигнал който увеличава интезивноста си с приближаване към граничен режим. В случай на излизане от нормативно зададените параметри апарата изклюва производството на газ до момента до който не се възтановят зададените параметри.

DSC_0984

DSC_0969

DSC_0959

DSC_0986

Заваряване с HHO gas

заваръчен апарат с HHO газ

заваръчен апарат с HHO газ

Предлагаме на вашето внимание апаратите „Лига” – иновационни продукти работещи с водородно-кислородни газови смеси. HHO апаратите имат широко приложение за рязане, заваряване и запояване на метали, стъкло и керамика. Предимството им е че не е необходимо ползването на бутилки с ацетилен или пропан-бутан и кислород. Консуматива е само чиста дестилирана вода и въглеводород. Водородно-кислородната газова смес никога не свършва и по този начин работещия с апарата не е ограничен в работата си от количеството газ за да може да направи необходимото количество заварки.
Имаме три вида различни модификации апарати за водородно-кислородно заваряване:

IMG_2143
„Лига 12” – най-малкия апарат за водородно-кислородно заваряване в света. Работи на 220 волта и потребява около 1,8 киловата мощност. С този апарат може да се заваряват и режат метали до 2 мм. Температура на пламъка от 600 до 2700 градуса по Целзий. Апарата е подходящ за работа при ремонт и изграждане на климатични и хладилни инсталации, в бижутерийно производство, зъботехнически лаборатории и при работа със стъкло. Теглото на парата е само 12 килограма. За час работа апарата произвежда около 330 литра HHO газ при разход само на 150 миллитра вода.

заваръчни апарати работещи с HHO газ

заваръчни апарати работещи с HHO газ

„Лига 31” – По мощен апарат който е предназначен за рязане и заварка на метали до 3 мм. Предназначен е за работа в автосервизи. Апарата е много удобен за напластяване и и запояване на цветни и черни метали. Температурата на пламъка се регулира в диапазон от 600 до 2800 градуса. Подходящ е за ремонт на радиатори, блокове на двигатели и ходова част.

рязане на стомана с HHO газ
„Лига 41” – апарата е разработен за ползване при аварийни ситуации. Той е предназначен за извършване на ремонтни работи в места където има само монофазно захранване. Апарата позволява заварки на тръби с дебелина на стената до 5 мм, заварка на чугунени и от цветни метали детайли . С този апарат може да се режат метали с дебелина до 30 мм. В този случай подгряващия пламък се изработва от електролизния апарат и се подава допълнително режещ кислород. При прилагането на тази технология се получава изключително гладък ряз и не се образуват нагари и шлаки. Апарат “Лига 41А” е предназначен за работа в тежки климатични условия – при температури от -15 до +40 градуса. Водородните апарати за газово рязане и заваряване могат да се ползват при работа под земята в подземни гаражи и складове, тунели и шахти тъй като работата с тях е изключително безопасна за разлика от ползването на бутилки с пропан или ацетилен.

Горелка за автоматично рязане с HHO газ

Горелка за автоматично рязане с HHO газ

Горелка за рязане с HHO газ пламък

Горелка за рязане с HHO газ пламък

Горелка за рязане с HHO газ пламък

Горелка за рязане с HHO газ пламък

Горелка за ръчно рязане с HHO газ пламък

Горелка за ръчно рязане с HHO газ пламък

Цените на апаратите започват от 2000 лева.

За конкретен апарат и цена моля позвънете на 0897230103