Водородно Оборудване и Технологии
» За Нас

HHO Bulgaria

През 2010 година бе поставено началото на проекта HHO Bulgaria. Произвеждаме водородно оборудване, което е изцяло проектирано от нас.

Започнахме с производство на водородни генератори за автомобили. През годините разработихме и внедрихме в производство над 50 различни устройства намиращи приложение в индустрията, автомобилния сектор и бита на хората.

Произвеждаме оборудване което помага за укрепване здравето на човека и подобряващо качеството на живота.

С произвежданото от нас оборудване се решават успешно екологичните проблеми на съвременните моторни превозни средства, като се намаля до 3 пъти количеството отделяни финни прахови частици, намаля се до 80% отделянето на въглероден окис, както и редуциране на разхода на гориво и в следствие на това ограничаване на азотните окиси и въглероден двуокис отделян в изгорелите газове.

Green H2 Bulgaria

В края на 2021 година стартирахме проекта Green H2 Bulgaria. Започнахме работа като интегратор на решения за производство на зелен водород. Предлагаме пълен сервиз от проектиране, подбор на оборудване, помощ при осигуряване на финансиране до доставка на електролизери, горивни клетки и системи за съхранение на зелен водород.

Ние сме единствената българска фирма член на най-голямата водородна европейска асоциация Hydrogen Europe, както и на Европейския алианс за чист водород.

Като член на Hydrogen Europe участваме активно във всички инициативи организирани от асоциацията. Постоянно сме в контакт с водещите организции в Европейския водороден бизнес. Следим отблизо развитието на пазара на Зелен водород, както и развитието на най-новите решения и технологии за добив на зелен водород.

ПОВЕЧЕ ЗА GREEN H2

горд член на: