Социална Кампания: Здрави, Жизнени и
Красиви с HBS10

Инициатива на HHO България, посветена изцяло на стремежа да спомогнем за ПО-ДОБРОТО ЗДРАВЕ, ПО-ВИСОКОТО САМОЧУВСТВИЕ и ПО-ДЪЛГОТРАЙНАТА ЖИЗНЕСПОСОБНОСТ на всички българи!


Повече за кампанията

Вече НАД 10 години ПОМАГАМЕ на нашите клиенти по ЦЯЛ СВЯТ да се грижат за своите външен вид, жизненост и здраве по един НАПЪЛНО НАТУРАЛЕН, БЕЗОПАСЕН и БЕЗБОЛЕЗНЕН начин!

По повод успешно изминалото първо десетилетие стартираме тази социална инициатива, към която Ви каним да се присъедините в 2 бързи и изключително лесни за изпълнение стъпки.

Поощренията

Всеки присъединил се получава уникалния шанс да се сдобие с чисто нов HBS10 на стойност 4107лв.

Освен HBS10, подаряваме също и 201 електронни ваучера на обща стойност от над 20 000лв.

1x HBS10 Апарат за Водородна Терапия + 201 Електронни ваучера x100 лева
Вече над 10 години помагаме на нашите клиенти да се грижат за своите Здраве, Жизненост и Красота (HHO Bulgaria, България)
Вече над 10 години помагаме на нашите клиенти да се грижат за своите Здраве, Жизненост и Красота (HHO Bulgaria, България)

Как и защо да се
включа?

2 лесни стъпки от Вас, 202 поощрения от нас!

Необходими са само 2 елементарни стъпки, за да се присъедините към кампанията и да се сдобиете АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО с нашия ТОП Апарат за Водородна Терапия или с един от електронните подаръчни ваучери:

Стъпка №1: Попълнете Вашите данни и предпочитания във формата по-долу.


Стъпка №2: Споделете за кампанията на своите близки и приятели във фейсбук.

  СТЪПКА ПЪРВА

  Попълнете Вашите данни, нужди и предпочитания

  ⓘ Водородната Терапия има широкоспектърно приложение:

  Според над 2000 научни публикации нейното прилагане е силно препоръчително както с цел превенция, така и като подпомагаща терапия при множество тежки и хронични заболявания.

  Проведените проучвания сочат, че водородът е сред най-мощните антиоксиданти срещани в природата. Той доказано неутрализира свободните радикали, които са основен причинител на ракови заболявания и главна причина за преждевременното състаряване и изтощаване на организма.

  Кампанията е предназначена за хора и/или техни близки, които биха ползвали HBS10, за да подпомогнат решаването на здравословни проблеми и/или цялостно да подобрят качеството си на живот.

  Молим, посочете Вашите нужди и предпочитания с отметка!

  ✓ Изследвания на онкоболни с рак в 3-ти стадий, подложени на Водородна Терапия, показват подобрение при 83% от пациентите

  ✓ Водородната терапия се оказва по-ефективна от кислородната при пациенти с Астма, ХОББ и други белодробни заболявания

  ✓ Водородът има силно изразен терапевтичен ефект при лечение на множество тежки заболявания, сочат над 2 хил. проучвания

  ✓ Водородната Терапия има доказан антиоксидантен ефект, който осезаемо забавя стареенето на организма

  ✓ Водородът доказано енергизира и повишава издръжливостта

  Тук сме посочили основните приложения на Апарата за Водородна Терапия - може да маркирате повече от един избор.

  Допълнителна информация за ползите от употребата на HBS10 може да научите, прочитайки цялото съдържание на тази страница.


  Продължавайки напред, Вие се съгласявате да получавате известия от нас съобразно нашата Политика за Поверителност. Може да се откажете от това по всяко време по-късно.

  Продължете към Стъпка №2

  След натискане на бутона "НАПРЕД" автоматично ще бъдете отведени към страницата с втората стъпка, необходима за да се включите в инициативата. Там с едно натискане на бутона ще може да споделите на своите близки за кампанията.

  Съгласен съм с Privacy Policy

  период на кампанията:
  31.07 – 01.10.2022г.

  201 сред присъединилите се към инициативата, завършвайки успешно „Стъпка №1” и „Стъпка №2”, получават поощрителен електронен ваучер на стойност 100лв., който могат да използват до края на кампанията (1 октомври 2022г.)

  На 5 октомври един от всички участници ще получи безвъзмездно чисто нов HBS10 на стойност 4107лв.

  *Кампанията е предназначена само за физически лица! Фирми и организации не могат да се възползват от нашите поощрителни подаръци.

  Повече за HBS10
  и поощрителните електронни ваучери

  Апарат за инхалация с водород

  HBS10 е проектиран и произведен от нас в България и ние с гордост можем да кажем, че това е най-добрият и най-продаваният в света български апарат за водородна терапия.

  Апаратът е от типа 2-в-1 и с него както може да приготвяте Водородна вода за пиене, така и да правите още по-ефективните инхалации с водород. HBS10 произвежда минимум 450 милилитра водороден газ в минута, като с това покрива международно приетите стандарти за инхалационна терапия с водород.

  Изследван в БАН и Препоръчан от H2HUBB, САЩ

  Хроматографски изследван в БАН
  Сертифициран СЕ
  Препоръчан от реномираната американска платформа H2HUBB
  Произведен в България

  Освен че е маркиран с европейските инициали CE за съответствие и надеждност, апаратът също така е изследван за безопасност в Химическия институт към БАН и препоръчан от реномираната американска платформа H2HUBB!

  Всичко това в комбинация с множеството позитивни оценки от доволните ни клиенти, правят HBS10 едно от творенията, с които НАЙ-МНОГО СЕ ГОРДЕЕМ!

  е-ваучери × 201

  HBS10 ще бъде на преференциална складова цена през целия период на кампанията! От това могат да се възползват всички българи, като намалението важи само и единствено за клиенти и поръчки от България. Като екстра поощрение даваме и 201 електронни ваучера, осигуряващи 100лв. допълнителна отстъпка.

  201 от присъединилите се към нашата социална инициатива ще получат такъв ваучер, който може да бъде използван на сайта ни до 1 октомври 2022г. включително (датата, на която кампанията приключва).

  На 5 октомври някой от вас ще се сдобие и с чисто нов HBS10 – изцяло за сметка на HHO Bulgaria!

  Електронни Ваучери (HHO Bulgaria)

  Присъединете се към тази социална кауза сега.
  Нашите преференциални условия
  и 202 допълнителни поощрения на обща стойност
  24 207лв. чакат да бъдат споделени!

  → Към “Стъпка Първа”

  Генерални ползи от
  Водородната Терапия

  Генерални ползи от Водородната Терапия

  Какво е “Водородна Терапия”?

  По своята същност „Водородна Терапия” представлява допълнителен редовен прием на водород чрез пиене на обогатена с водород вода и/или вдишване на водородо-кислороден газ (познат още като „Браунов газ” или „HHO газ”).

  Въпреки че инхалациите с водород се оказват значително по-ефективни, комбинирането и редуването им с прием на Водородна вода като заместител на другите видове вода отключва максималния потенциал на терапията с Водород.

  Повече подробности за холистичното прилагане на водородната терапия, както и за ползите, които тя носи ще откриете тук на сайта ни. Публикували сме редица обобщени материали, както и множество научни и медицински публикации по темата преведени на български.

  В ОБОБЩЕНИЕ,
  Водородната Терапия:

  • ☑ Премахва свободните радикали, които причиняват преждевременно стареене и множество тежки заболявания;
  • ☑ Има антиоксидантно и противовъзпалително действие;
  • ☑ Спомага за по-добрата хидратация на организма;
  • ☑ Премахва токсините в тялото;
  • ☑ Подходяща за всички възрасти;
  • ☑ Не съдържа вредни за организма химикали и алкохол;
  • ☑ Няма нежелани странични ефекти;
  • ☑ Множество други ползи…
  Водородна Терапия за Здраве

  ЗДРАВИ

  Водородът напълно доказано е сред най-мощните антиоксиданти срещани в природата. Неговите Подмладяващи, Тонизиращи и Терапевтични свойства са АБСОЛЮТНО БЕЗСПОРНИ!

  В допълнение – неговият прием е напълно безопасен и не води до нежелани странични ефекти и реакции!

  Подмладяването и тонизирането на организма са само малка част от множеството ползи, които тази Натурална Алтернативна Терапия носи!

  През последните години положителни резултати показва и нейното приложение като превантивна и подпомагаща терапия при лечението на редица тежки и хронични заболявания като:

  → Рак;
  → Астма и ХОББ;
  → Диабет;
  → Болест на Алцхаймер;
  → Артрит;
  → Атеросклероза;
  → много много други

  ЖИЗНЕНИ

  Има много регистрирани изследвания, които показват че водородът помага на активно спортуващите да повишат издръжливостта си и да постигат по-добри резултати. Справянето с умората и възстановяването на организма след тренировка е един много важен процес.

  Приемането на водородна вода след тренировка хидратира организма 6 пъти по-добре и предотвратява мускулната треска.

  → Хронична Умора;
  → Издръжливост;
  → Метаболитен Синдром;

  Водородна Терапия за Активен начин на живот
  Водородна Терапия за Красота и против стареене

  КРАСИВИ

  Молекулният водород е мощен антиоксидант! Множество различни тестове и научни проучвания напълно доказват, че той:

  • ☑ спомага за увеличаване производството на колаген;
  • ☑ намалява увреждането причинено от UV лъчите;
  • ☑ хидратира най-ефективно и бързо клетките на кожата;
  • ☑ има противовъзпалителен ефект.

  Това прави приема на водородна вода и вдишването на водород един приятен, безопасен и безболезнен метод, с който ефективно предотвратявате преждевременното състаряване на Вашето тяло.

  → Подмладяване и Грижа за Кожата;
  → Забавяне на Стареенето;

  2 лесни стъпки от Вас, 202 поощрения от нас

  Две елементарни стъпки, за чието изпълнение са достатъчни не повече от две минути – толкова бързо и лесно можем заедно да помогнем както на самите нас, така и на всички наши близки да живеем по-пълноценно – “КРАСИВИ, ЖИЗНЕНИ и ЗДРАВИ” !!!

  → Към “Стъпка Първа”

  Благодарение на HBS10 вече може да имате най-доброто от Водородната Терапия – да пиете водородна вода или да правите инхалации с водород, за да бъдете едновременно с впечатляващ външен вид, винаги енергични и с крепко здраве!

  Кликнете на линка, за да прочетете регистрирана медицинска статия:

  → “Водородът: нова възможност при лечението на човешки заболявания”

  HHO BULGARIA
  апарати за Водородна Терапия