24 месеца
(стандартна гаранция)
→ Гаранционни Условия

 

Антисмог Водороден Генератор Б1

700.00лв.

Антисмог Водороден Генератор Б1 изчиства изгорелите газове при автомобили без DPF. Вдига мощността и позволява икономия на гориво.

Код: HHOFR-B1 Категория:
 

Описание

Антисмог Водороден Генератор Б1

Антисмог Водороден Генератор Б1 изчиства изгорелите газове при автомобили без DPF. Позволява икономия на гориво. Повишава мощността на двигателя.

Ние се борим за чиста природа. Бихме желали всеки българин да постави на автомобила си Водороден генератор с който да намали разхода на гориво и да подобри екологичните показатели на автомобила си. Затова разработихме най-иновативния и най-евтиния  HHO генератор продаван в Европа.

От 12 юли бяха завишени драстично еконормите за автомобилите произведени след 2007 – 2009 г. Преминаването на ГТП вече е проблем и особенно за тези които са премахнали DPF  или катализатор. Водороден Генератор АНТИСМОГ Б1 замества успешно скъпите DPF и ктализатор срещу до 10 пъти по ниска цена. Вижте измервания на газовете на автомобил с отстранен DPF в ГТП пункт:

Водороден Генератор Антисмог Б1 е разработен по проект проведен съвместно от Водородни технологии ЕООД България и N.E.T. SAS Франция по проект АНТИСМОГ проведен с Общината на гр. Париж, Франция, за опазване на чистотата на въздуха. Апаратите Антисмог Б1 работят в много превозни средства в цяла ЕВРОПА.

Генератор Б1 е ново поколение водороден генератор. Водородната клетка / електролизера е много ефективна. Това позволява производството на максимално количество водородо кислороден газ / Газ на Браун с разход на  минимаплно количество енергия.

Antismog Generator B1 е комплетован с нов седмо поколение контролер, който управлява работата на клетката и предпазва ситемата от аварии.

Защити на контролера за избягване на авaрийни ситуации

защита от обратно свързване към захранването

защита по максимално напрежение над 16,5 волта

защита от прегряване на мощния драйвер

защита за прекратяване на работата при ниски температури, под  -10  градуса

защита от прегряване на хардуера поради лош топлообмен

защита по ток над 9 амера с вграден, възстановяем предпазител

защита от късо съединение на кабелите към клетката

защита по мнимално напрежение под 12,8 волта – предпазва акумулатора.

Комплекта на  Водородния генератор включва:
1. Универсална водородна клетка
2. Микропроцесорен контролер.

3.Воден филтър/разширителен съд/воден затвор

4. Електронен нивомер за електролита – вграден в контролера

5. Полимерен  автоматично възтановяем предпазител – 9 А вграден в контролера

6. Силиконов, високотемпературен Маркуч 1,5 м.
7. Кабел 1,5 кв. – черен/червен – 1,5 м.
8. Кабел 2х0,35 кв – 1,5 м.
9. КОН – 0,035 кг
10. Скоба ф70 мм. – 2 бр
11. Скоба ф50 мм. – 1 бр.
Всики компоненти от четвърта до единадесета позиция са инсталирани предварително. От монтиращия Водородния генератор се иска да прикрепи добре компонентите към автомобила и да включи буксите. 

Водородния генератор се доставя с електролит KOH на кристали. Той се разтваря във дистилирана вода и се налива във електролизера / водородната клетка.

След това по време на експлоатация се долива само дистилирана вода. През зимния период и във водния филтър трябва да се зарежда електролит с концентрция над 10% за да се избегне замръзване.

От тук може да изтеглите инструкция за монтаж на генератора: кликни и изтегли …

Допълнителна информация

Тегло25 kg
Стандартна Гаранция