HHO генератори

НОВО – Само HHO Bulgaria предлага на световния пазар Дигитален Мултипроцесорен HHO контролер – той позволява прецизно регулиране на HHO газа и е предпоставка за постигане на по-голяма икономия на гориво – предлага се с безплатен индикационен модул разположен на таблото на водача за следене работата на HHO генератора.

Обадете се на 0897230103 за да поръчате своя Водороден генератор на преференциална цена!

Най-електрически ефективните HHO генератори модел HC12/24V PRO

HHO Bulgaria е най-големия производител на Генератори на газ на Браун в България и един от най-големите в Европа.  Предлагаме 14 различни комплектации настройки Водородни генератори, които може да разгледате от менюто в дясно.

hho_generator

Генератор на газ Браун

В това видео Ви показваме нашия Мултипроцесорен контролер. Той управлява работата на Генератора на газ на Браун така че да не натоварва електрическата инсталация на автомобила и да се постигне максимален ефект от работата му.

Всеки водороден генератор от PRO серията произведен от HHO Bulgaria отговаря на БДС – изпитан е в лаборатория. За модела е проведена процедура по оценяване на съответствие съгласно Директива 2006/95-ЕС на Европейския парламент. Маркиран е с европейски инициали за съответствие СЕ2024 .

Ние произвеждаме най-електрически ефективния и надежден генератор на Газ на Браун – Подходящ за автомобили, бусове, камиони, селскостопанска и строителна техника, а от скоро и за спортни автомобили .

– HHO генераторите HC12/24V-PRO са с универсална водородна клетка – подходяща за автомобили от 1000 до 16 000 кубика в зависимост от настройката.
– Изключителна електрическа ефективност на водородната клетка.
– Отлична надеждност и здравина – подходящ за автомобили изминаващи много километри на ден в градски и извън градски условия.
– Водородните генератори от Професионалната серия на HHO Bulgaria са подходящи за работа в превозни средства които се използват за транспортна дейност и могат да задвижват дори големи камиони с двигатели над 20 000 кубика.
– Генератора на Газ на Браун се управлява от много прецизен „Мултипроцесорен контролер с PWM”.
– Регулиране на ампеража който ползва водородната клетка в зависимост от оборотите на автомобила, количеството подавано гориво или друг фактор.
– Защита от претоварване на алтернатора – изключва водородната клетка ако са включени много електрически консуматори в автомобила.
– Запуск на Водородния генератор чак след стартиране на двигателя и достигане на обороти при които да започне зареждане на акумулатора.
– Термична защита на две нива – първо включване на принудително охлаждане на електрониката при загряване и второ изключване на системата при прегряване .
– Удължаване живота на HHO генератора поне с 3 пъти благодарение на работата на Мултипроцесорния контролер.
– Намаляване поне на два пъти на количеството изразходвана дестилирана вода.
– Автоматично доливане на вода във Водородния генератор при превозни средства с големи двигатели (резервоара се зарежда веднъж на 3000 километра).
– По време на работа се поддържа ниска концентрация на електролит а от там и удължаване на живота на водородната клетка .
– Възможност за автоматично подгряване и охлаждане при нужда на HHO генератора.

Свържете се с нас на +359 878 21 78 10 за да обсъдим какъв Генератор на газ на Браун е подходящ за вашия автомобил.